Levering og produksjon (Oppdateres hele tiden)

Vi har ca 48 timers produksjonstid i dag. Det betyr at alt som kommer inn av ordrer blir som regel laget og sendt videre innen innen 48 timer. Vi leverer på posten på ettermiddagen/kveld i Sandefjord. Sandefjord er netthandelsbyen nr 1 i Norge med komplett.no, fjellsport.no etc.

Henting kan alle kunder gjøre i Sandefjord i butikkens åpningstid. Ønskes henting utenom åpningstidene så kan det bare avtales på email eller telefon/sms. Vi har hentekasse og utlevering alle ukens dager og åpen nettbutikk hele tiden.

PostNord logo

PostNord og Bring er våre fraktselskaper og alle våre kunder får tilsendt sporingskode og link slik at de kan følge sin pakke hele veien. Vi ber om mobilnummer når du betaler slik at vi er helt sikre på at informasjon om henting av pakken i post i butikk når frem. 

Henteadresse er: Prinsensgate 6, 3211 Sandefjord.

Vi oppdaterer denne siden med informasjon om endringer i vår produksjon eller service. Her kommer informasjon om frister fra PostNord og Bring og også innleveringer i forbindelse med høytider etc. (Står det ingen ting spesielt her så er det normale leveringsfrister)