Levering og produksjon (Oppdateres hele tiden)

Oppdatert 20. desember kl. 15.30.

Alle ordrer som blir lagt inn nå blir laget, pakket og levert på posten samme dag om bestillingen kommer før kl. 15.00 den dagen. Alle ordrer som kommer etter kl. 15.00 blir laget og sendt neste dag.

Vi kan garantere vår produksjon og levering, men ikke at PostNord eller Posten får levert alle pakker innen frister.

De kunder som velger lokal henting i Sandefjord kan vi garantere 100% helt frem til hentetidspunkt 23.12 kl. 18.00. Alle ordrer etter dette blir laget, sendt eller levert fortløpende.

Vi har også hentekasse for de som vil hente i Sandefjord til litt forskjellige tider.

I hentekassen kan du hente døgnet rundt. 

Vi leverer på posten på ettermiddagen/kveld i Sandefjord hele året. Sandefjord er netthandelsbyen nr 1 i Norge med komplett.no, fjellsport.no etc. Det er derfor god flyt av pakker videre fra denne byen hver eneste dag.

Henting kan alle kunder gjøre i Sandefjord i butikkens åpningstid. Ønskes henting utenom åpningstidene så kan det bare avtales på email eller telefon/sms. Vi har hentekasse og utlevering alle ukens dager og åpen nettbutikk hele tiden.

PostNord logo

PostNord og Bring er våre fraktselskaper og alle våre kunder får tilsendt sporingskode og link slik at de kan følge sin pakke hele veien. Vi ber om mobilnummer når du betaler slik at vi er helt sikre på at informasjon om henting av pakken i post i butikk når frem. 

Henteadresse er: Prinsensgate 6, 3211 Sandefjord.

Vi oppdaterer denne siden med informasjon om endringer i vår produksjon eller service. Her kommer informasjon om frister fra PostNord og Bring og også innleveringer i forbindelse med høytider etc. (Står det ingen ting spesielt her så er det normale leveringsfrister)