Levering og produksjon (Oppdateres hele tiden)

Oppdatert 31.08. kl 12.00.

Vi har god kapasitet og produserer på 5 maskiner. Er det en hastesak så kan du bare skrive det i kommentarfeltet når du bestiller.  De fleste varer uten klær har vi på lager. Kun bunadsposer er utsolgt og vi venter på en stor leveranse til vårt lager til julesalget medio november. Alle som bestiller produktet er garantert levering i god tid før jul.

 

En av våre spesialiteter er brodering av logoer eller forskjellige budskap på ullpledd. En gave som varmer og varer. Til utestedet ditt? Gaven til mormor?

Vi har også hentekasse for de som vil hente i Sandefjord til litt forskjellige tider.

I hentekassen kan du hente døgnet rundt. 

Vi leverer på posten på ettermiddagen/kveld i Sandefjord hele året. Sandefjord er netthandelsbyen nr 1 i Norge med komplett.no, fjellsport.no etc. Det er derfor god flyt av pakker videre fra denne byen hver eneste dag.

Henting kan alle kunder gjøre i Sandefjord i butikkens åpningstid. Ønskes henting utenom åpningstidene så kan det bare avtales på email eller telefon/sms. Vi har hentekasse og utlevering alle ukens dager og åpen nettbutikk hele tiden.

PostNord logo

PostNord og Bring er våre fraktselskaper og alle våre kunder får tilsendt sporingskode og link slik at de kan følge sin pakke hele veien. Vi ber om mobilnummer når du betaler slik at vi er helt sikre på at informasjon om henting av pakken i post i butikk når frem. 

Henteadresse er: Prinsensgate 6, 3211 Sandefjord.

 

Vi oppdaterer denne siden med informasjon om endringer i vår produksjon eller service. Her kommer informasjon om frister fra PostNord og Bring og også innleveringer i forbindelse med høytider etc. (Står det ingen ting spesielt her så er det normale leveringsfrister)