Besøk gjerne vår butikk i Sandefjord

Vi har produksjon og butikk i prinsensgate 6 i Sandefjord. Du kan gjerne bestille varene i nettbutikken og velge lokal henting. Da vil du få beskjed når du kan hente varene i butikken. Send oss gjerne en e-mail: gavetorget@gmail.com om det er noen spørsmål om varene eller andre ting du savner.

Kontakt oss

Har du spørsmål om produkter, har du lyst til å designe din egen gave kan du kontakte oss på e-mail eller telefon. Vi er et nystartet norsk firma og all produksjon skjer i Sandefjord. Vi har flere broderimaskiner og kan levere raskt til deg. Sender innen 24 timer.

Trykk her for å sende oss en E-post: Mail

Gavetorget er en bedrift i Sandefjord som reiser rundt i hele Norge
Vi sender varer til hele Norge og har i dag kun vipps som betaling på vår nettside. Ønsker du å betale via kontonummer så kan du bare sende oss en melding om ønsket vare på e-mail eller sms så sender vi kontonummer tilbake og setter igang produksjonen.

Viktig info: Egen tekst og farge på pledd legges inn helt til slutt når du kommer til betalingsvinduet. Da velger du ikke hurtigkasse om du vil skrive notater til oss i forbindelse med bestillingen.

Gavetorgets kvalitetskrav
Vi tester alle produktene våre og vil være helt sikre på at vi har produkter som vi kan gå god for før vi legger det ut som et av våre standardprodukter. Du kan være trygg på at våre produkter er godt innenfor våre gode kvalitetskrav. Brodertråden (Guttermann) vi bruker som standard er av mange regnet som markedets beste og tåler 95 graders vask. Håndklærne vi har tåler vask på 90 grader og kan brukes på hoteller, overnattingssteder etc.

Reklamasjoner kan du som kunde sende oss melding om i den kanalen du ønsker. Vi svarer på telefon, sms og e-mail hele døgnet. Bestillinger kan også sendes via de forskjellige kanalene. Ikke alle av våre produkter finnes i vår nettbutikk. Den beste oversikten av våre produkter finner du på våre instagram kontoer. Telefonnummer direkte til oss finnes også der.
Instagram: Gavetorget